çok güzeldi özledim ne günler geçirdiğim aklıma geldii madiyatın önem verildi özel tüketim çağımızda acaba biz gerçek dostluklar ve gerçek manevi mutluluklar bulabiliyormuyuzki.çok güzeldi çok çok teşekkürler ederim.
Evet, insan olarak geçmişe her zaman özlem duymuşuzdur.Yazında da bu konuya çok güzel değinmişsin.Ellerin dert görmesin, güzel yazılarının devamını bekliyoruz.
Hayatta bir kez gittiğinde geri dönmeyen üç şey zaman, sözcükler ve fırsatlardır.
Yaptığım eleştiriler tabiki sanatına değil.O kısmı bana düşmez.Yazdığın yazılar hayatımızın bir bölümünde hepimizin yaşadığı şeyler ve çok güzel.
Durmak yok yola devam.
Çook Hoş ve Güzel Bir Yazı Olmuş Takdire Şayan Zaten Benim Canım Ablamdanda Bu beklenirdi
İnsan Madde İle Manadan Ruh İle Bedenden Meydana Gelmiş İki Yönlü Bir Muammadır Beden Ölür Helak Olur Yok Olur Ruh Diridir Kendi Mekanına Ruhlar Alemine Gider !
siteyi yeni keşfettim.kendimi lise yıllarında hissettim.yazdıkların inan hislerime tercüman olmuş.iki çocuk annesi başörtüsünden dolayı üniv.kapısından dönmüş biri olarak sizleri tanımaktan mutluluk duyuyorum.yalnız değilmişim meğerse........!